dinsdag 9 april 2013

3 little things I love || Maria

Dit had ik laatst ergens anders gezien, geen idee meer waar ;$ Dat je gewoon drie kleine dingen opschrijft waar je heel blij van kan worden. Van die kleine momentjes op een dag die dan gelijk je hele dag goed maken. We zagen laatst een filmpje op school van mensen die gewoon even iets aardigs deden, je boek oppakken die is gevallen bijvoorbeeld. En mensen die dat zien doen dan ook weer iets aardigs. Zoiets is dit ook even iets leuks, maar jij kunt er heel blij van worden. Tumblr_lgauvavkep1qa4th6o1_500_large_131710705_large


Dagje zonder make-up.

Ik kan echt heel erg genieten van een dagje zonder make-up in een hoodie en een trainingsbroek lopen, vaak als ik gesport heb dan ben ik 's avonds super moe en heb geen zin om nog iets te gaan doen. Meestal zit ik dan gewoon een hele avond lekker makkelijk op de bank een film te kijken. Van zo'n avond kan ik heel erg genieten gewoon omdat niet elke avond een feestje moet zijn, ik vind het ook fijn als je gewoon even niks hoeft te doen! 
Rida Saleem - Google+


Someone give you a compliment.

Wat zit je haar leuk vandaag, wat een leuke schoenen. Gewoon van die simpele opmerkingen waardoor je door hebt dat iemand aan je denkt. Ik denk dat iedereen wel heeft, 
Tumblr_lo0koxjtw91qmqr2ho1_500_large


Vakantie

Het klinkt misschien een beetje afgezaagd, maar toch ik houd ervan! Even geen school, uitslapen, leuke dingen doen. Ik denk dat iedereen ervan houdt. Vrijdag gaan Eva en ik naar Hongarije met school wat toch een beetje vakantie is. En na deze week moeten we nog maar 2 weken en dan hebben we 2 weken meivakantie! Ik heb er zoveel zin in. Als je in vakanties niet weg gaat kun je ook lekker veel aan de blog doen. Je kunt dat echt super veel leuke dingen doen!
Tumblr_mds98aa6gn1rehgeeo1_500_large

Dit was het weer, vonden jullie het een leuk stukje, moeten we dit vaker doen? En waar houd jij van? xox

12 opmerkingen:

  1. leuk artikel! zeker vaker doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dat zijn 3 dingen waar ik ook van houd! Leuk artikel! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaa, dagen zonder make-up daar kan ik ook echt van genieten! Maar tegelijkertijd kan ik ook intens genieten van de full-face ready-to-go-on-a-date makeup!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk! Ik vind het zelf ook leuk om complimentjes te geven haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk! Belangrijk om stil te staan bij kleine fijne dingen. :) Liefs

    PS: ik volg je. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. IK hou ook van AL deze dingen ♥ Vooral vakantie!!

    BeantwoordenVerwijderen