donderdag 2 mei 2013

Movies last week || Eva

Sorry dat we zo lang niks van ons hebben laten horen. Maria en ik waren namelijk een hele week met school in Praag &  Hongarije. Dat was echt heel erg leuk! We hebben er echt een hele leuke tijd gehad :) Ik denk dat er nog wel een soort van verslag van online komt maar dit weet ik niet zeker. Als jullie dat graag willen laat het even weten! Daarna moesten we nog weer even inkomen maar nu gaan we weer zoveel mogelijk bloggen, normaal plaatsen we om de dag een stukje maar in de vakantie kan het misschien wat minder zijn maar na de vakantie komt het weer goed! Nu is het gelukkig meivakantie, even lekker twee weekjes geen school. Ik ben op de camping -gewoon in nederland hoor- en heb deze week echt al heel veel films gezien. Vandaag laat ik al die films zien en vertel waar het over gaat (gewoon de tekst van de achterkant)

 ♥ | via Facebook
Letters To Juliet
De jonge Amerikaanse Sophie geniet van een vakantie in het Italiaanse Verona, de stad van Romeo and Juliet. Hier stuit ze op een vijftig jaar oude "letter to Juliet", een onbeantwoorde brief aan een onbeantwoorde liefde. Ze gaat op zoek naar de geliefden uit de brief. Maar ze kon niet vermoeden wat de zoektocht naar romantiek haar en de overige betrokkenen zou brengen…
LovewreckedDe achttienjarige Jenny gaat tijdens haar vakantie in een tropisch resort werken in de hoop een glimp op te vangen van haar grote idool de rockster Jason. Hij is daar te gast en tijdens een cruise krijgt ze de kans van haar leven: ze slaan allebei overboord. Jenny is uitzinnig van vreugde als ze merkt dat ze samen gestrand zijn op een verlaten eiland. Ze heeft spoedig door dat ze eigenlijk heel dicht bij het resort gestrand zijn… maar verbergt dit voor Jason. Dit is haar kans om hem voor zich te winnen.


Notebook, The
Een doorleefde man beschrijft vanuit zijn versleten dagboek het ongeloofl ijk meeslepende liefdesverhaal van Allie en Noah: De jonge Allie Hamilton (Rachel McAdams) wordt op haar vakantie hopeloos verliefd op de knappe Noah Calhoun (Ryan Gosling) en ze beleven een onvergetelijke zomer vol hartstocht en passie. Onder druk van haar ouders verliezen de twee elkaar uit het oog. Als Allie op het punt van trouwen staat met de man die wel door haar ouders goedgekeurd wordt, slaat de twijfel toe. Kiest ze voor de liefde van haar leven of kiest ze voor haar ouders goedkeuring. Een bijna onmogelijke opgave en... Kan ze haar Noah vinden? Hebben ze na al die jaren echt nog zulke warme gevoelens voor elkaar of zijn de herinneringen mooier dan de werkelijkheid?27 Dresses

Jane (Katherine Heigl) is jong, single en woont in New York. Haar hele leven heeft ze voor het huwelijksgeluk van anderen gezorgd. Van haar eigen liefdesleven is echter weinig terecht gekomen. Als de knappe journalist Kevin een artikel wil schrijven over Jane's jurken en haar leven als bruidsmeisje, is ze in eerste instantie terughoudend. Toch zou deze ontmoeting haar leven wel eens kunnen veranderen... 27 Dresses is een heerlijke romantische komedie vol humor, over het leven in New York, vriendschap en het vinden van de ware liefde.


The Proposal


De invloedrijke redactrice Margaret (Sandra Bullock) dreigt uitgezet te worden naar haar vaderland Canada. Om dit te voorkomen dwingt ze haar niets vermoedende en komische assistent Andrew (Ryan Reynolds) om zich met haar te verloven, terwijl ze hem al jarenlang het leven zuur maakt. Hij gaat akkoord met de verloving maar tegen een paar persoonlijke voorwaarden.

Het onwaarschijnlijke stel reist af naar Alaska om de eigenzinnige familie van Andrew te ontmoeten. Het zelfbeheerste stadsmeisje komt dan in de ene komische situatie na de andere terecht, waarin ze zich als een vis op het droge voelt.
Met een onvoorbereid huwelijk in het vooruitzicht en de vreemdelingenautoriteiten op de hielen, beloven Margaret en Andrew met enige aarzeling zich aan het plan te houden. Ongeacht de angstvallige gevolgen...Just My Luck

Ashley (Lindsay Lohan) is de gelukkigste vrouw van New York, waar ze een veelbelovende carrière en een leven vol glamour en romantiek heeft. Jake (Chris Pine) is de ongelukkigste man van de stad, getergd door voortdurende ongelukjes en gemiste kansen. Alles verandert voor Ashley en Jake als ze elkaar ontmoeten op een chic gemaskerd bal, waar ze elkaar zoenen en hun geluk op miraculeuze wijze verwisselen. Nu wordt Ashley's fantastische leven enorm zuur, terwijl Jake van het leven geniet. Maar Ashley is vastbesloten hem te vinden en haar geluk terug te stelen!Bronnen: bol.com & weheartit.com

Dit waren alle films die ik deze week heb gezien! Ze zijn allemaal aan te raden, echt super leuke films. Weten jullie nog leuke films?


2 opmerkingen:

  1. Ooh lekkere meidenfilms haha! The notebook pas gezien, dat is zo'n mooie film!!
    Gaaf Praag en Hongarije, wel een leuk idee om daar een post over te maken!
    Geniet van de meivakantie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuke films. Letters to Juliet mijn favoriet! prachtige film. XX

    BeantwoordenVerwijderen