maandag 7 januari 2013

Review primark nagellak || Eva

Laatst kocht ik bij de primark voor 2,50 een setje nagellak. Ik vond het leuke kleurtjes maar van de nagellak zelf verwachte ik eigenlijk niet zo veel. De nagellak leek me namelijk veel te goedkoop voor een hoge kwaliteit. Toch gaf ik het een kans en lakte me nagels er mee. Vandaag laat ik zien wat ik er van vind. Een review.Zoals jullie al lazen had ik er niet veel vertrouwen in maar ja ik ging het toch proberen. Maar toen ontdekte ik dat deze nagellak eigenlijk best wel goed is!

Hoe dekt de nagellak? Hier verbaasde ik me nog het meeste in. Ik heb al eerder met andere primark nagellak m'n nagels gelakt en toen vond ik de dekking behoorlijk slecht. Ik had toevallig gister één nagel oranje gelakt om even te kijken hoe die kleur was. Nu dacht ik, ik lak deze nagellak er gewoon overheen om te kijken of hij goed dekt. En wauw, je zag het oranje helemaal niet. De dekking is dus goed.

Hoeveel laagjes heb je nodig? Opzich is één laagje genoeg omdat hij heel goed dekt. Maar ik denk dat je toch beter twee laagjes kunt gebruiken voor een beter resultaat.

Hoe lakt de nagellak? Best wel fijn, het kwastje is niet te breed en niet te smal, dus dat gaat prima!

Grootste nadeel: Ik ben best tevreden met deze nagellak op één ding na. De nagellak stinkt echt verschrikkelijk! En nu weet ik dat nagellak sowieso niet lekker ruikt maar deze nagellak wint echt!

Hoe droogt de nagellak? Dat verbaasde me ook al. De nagellak ik echt snel droog. Ik lakte bij de ringvingers nog een glitterlakje eroverheen. Die kwam ook van de primark maar droogde echt veel langzamer!

Komt de kleur overeen met de kleur in het potje? Ja. Kijk maar op de foto:
Ja, ik weet het, het is niet zo netjes gelakt maar daar werk ik aan haahahh.

Ik ben echt tevreden over deze nagellak. Hoelang hij blijft zitten weet ik nog niet maar als dat ook goed is, dan is deze nagellak echt super!

Verwachting: 5
Hoe ik er nu over denk: 8

9 opmerkingen:

 1. Ik heb ook een primark nagellak setje, ik vind ze heel erg fijn! Leuke review.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kleurtje! Die kleur wil ik ook wel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi kleurtje! Ik durfde die setjes nooit te kopen omdat ik dacht dat ze slecht waren, maar het valt dus wel mee zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel mooi kleurtje en hij dekt ook nog goed! En voor dat geld kun je het niet laten liggen :) Je hebt mooie lange nagels trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen