zondag 13 januari 2013

Nieuwe liefde: Kneipp || Maria

Ik had voor sinterklaas wat van kneipp gekregen en ik vond dat zo fijn spul dat ik weer heb gekocht ik vind het zo fijn! Ik ben dus gewoon een kneipp freak hahaha. Ik maak er gelijk een kleine review van ook al weten jullie nu wel dat ik kneipp geweldig vind (:



Ik had al een bodylotion en een douche gel, maar laatst zagen me zusje en ik dat er bij de trekpleister een aanbieding was dat alle kneipp voor de helft van de prijs was. Kon ik natuurlijk niet laten liggen dus hebben we nog een bodylotion gekocht en twee douche gels. Ik laat jullie bij de bodylotions nog zien hoe ze zijn op de huid. Van de douche gels leek me dat niet echt handig omdat het er dan gewoon van af glijd.

De passievrucht - grapefruit douche gel heeft een super lekkere geur, super lekker zoet! Meestal als ik een douche gel koop koop ik zo'n geurtje, dus deze moest ik sowieso hebben. Verder is het gewoon een fijne douche gel die fijn uitsmeert.



De bodylotion en douche gel citrus, verbaasde me een beetje, ik had de bodylotion al voor sinterklaas en eerst dacht ik, waarom geef je mij zo'n citroen lucht? Want ik hou meestal totaal niet van die geuren. Toen ik de bodylotion een paar keer gebruikt had begreep ik het helemaal. Hij ruikt heel fris en is niet te sterk, ik heb hem nu op in de winter maar in de zomer is die denk ik nog lekkerder dus die bewaar ik ook nog even voor de zomer. De douche gel kocht ik laatst bij de trekpleister omdat ik de bodylotion zo lekker vond ruiken. De douche gel is precies dezelfde geur, hij smeert fijn uit en hij schuimt een beetje. De body lotion is echt super fijn hij is een beetje stijf (okee, ik bedoel dat hij een beetje hard is snappen jullie?) en als je hem uitsmeert zie je hem niet meer, hij trekt super snel in, wat ik super fijn vind. De bodylotion is echt de beste in mijn kneippstash.

Links: citrus bodylotion Rechts: amandelbloesem bodylotion
Ook is er nog een douche gel en bodylotion amandelbloesem, als ik die geur ruik denk ik aan prinsessen, hij is best zoet maar heel licht niet heel sterk, een heel lief geurtje de douche gel is net als de andere, heel fijn. Alleen de bodylotion is wel iets anders als de andere bodylotion hij is meer vloeibaar en je ziet hem meer op de huid zitten. Ik ben iets minder tevreden over deze bodylotion maar nog steeds trekt hij snel in en heeft hij een blijf je de geur best lang ruiken.

Ik ben echt super tevreden met mijn kneipp spullen.
Alle douche gels                            geef ik een 8
De bodylotion citrus                      geef ik een 9
De bodylotion amandelbloesem     geef ik een 7

Vonden jullie dit een leuke artikel? En wat vinden jullie van kneipp? Liefsx

13 opmerkingen:

  1. Ik vind kneipp een erg fijn merk. Zulke lekkere spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er super fijn uit!
    Dankje voor je reactie op mijn blog! Ik volg je, volg je terug? :)
    xoxo Lana - A Pretty World

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze producten van Kneipp zijn zo fijn! Handige review :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goede cijfers. Kneipp producten zijn altijd fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kneipp heeft inderdaad erg fijne producten :) Hopelijk hebben ze hier bij ons ook nog eens die 50% actie!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mijn moeder kreeg vroeger van mijn tante altijd dingen van Kneipp voor haar verjaardag haha. Ik ben wel benieuwd naar de producten eigenlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik hield eigenlijk nooit van Kneipp, het heeft best wel sterke geuren die ik niet zo lekker vond. Totdat een vriendin mij een douchegel van Kneipp cadeau deed die echt super lekker is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ooh lijkt me fijn! ik heb eigenlijk nog nooit van dit merk iets gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Bedankt voor je reactie meid..
    Check mijn nieuwste blogpost: beanie

    Kneipp vind ik ook heerlijk spul alleen mijn huid vond t niet fijn. werd droog en trekkerig
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk nog nooit wat van Kneipp geprobeerd heb. Ik wil het zeker wel eens gaan proberen, want het lijken mij hele fijne producten en ook de geuren klinken erg lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Kneipp vind ik een super fijn merk voor onder de douch! Love it!

    BeantwoordenVerwijderen