woensdag 16 januari 2013

Mijn ringencollectie | Eva

Pfff, ik baal van school. Ik wil bloggen maar ik heb deze week 7 toetsen en dat betekend helaas dat ik niet veel tijd heb :( De toetsen gaan tot nu toe nog redelijk goed dus daar ben ik blij mee. Vandaag wou ik eigenlijk dag vier van de 30 DC doen maar ik was pas vier uur thuis en het werd alweer zo snel donker enzo dus goede foto's lukte niet echt. Ik ben op dit moment trouwens ook een beetje inspriatieloos dus als jullie nog leuke ideeën hebben voor een post laat het hieronder in de comments weten graag! Eigenlijk ben ik niet zo'n sieraden meisje. Ik heb ze wel en ik vind sieraden kopen ook heel leuk maar ik doe ze gewoon niet om. Behalve ringen. Ik hou van ringen. Vandaag laat ik mijn ringen zien. Het zijn er niet heel veel, noujaa ik weet niet wat veel is maar volgens mij valt het wel mee. Vanaf de vakantie ben ik eigenlijk gek op ringen en vanaf toen kocht ik zo ook. Ik vind ze allemaal heel leuk en ben er heel blij mee. De meeste komen denk ik van de SIX want daar verkopen ze zulke leuke! Verder laat ik op het laatste nog zien hoe ik mijn ringen opberg, en dat zal ik ook uitleggen als een DIY. Oké genoeg gekletst, ik ga ze laten zien.

Linksboven; Blauw/groene bloem van de SIX.
Rechtsboven; Vitage achtige ring met een roze bloem in het midden. Ook van de SIX.
Linksonder; Rond en met roosjes, deze kocht ik een keer op een markt bij een vrouw die ze zelf maakte.
Rechtsonder; Op deze ring zitten allemaal bloemetjes die heen en weer gaan als je met je hand schud. Deze kom weg bij de HEMA.

Deze ringen komen ook van de HEMA. Ik kocht ze een keer in de uitverkoop als setje (bovenste foto). Maar eigen vind ik ze leuker om apart te dragen zoals op de onderste twee foto's.

Ik heb er nog meer maar die liggen door het hele huis verspreid enzo want ik ben een beetje rommelig hahah duss. Dragen jullie ook veel ringen? x

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke ringen! Zelf draag ik ook graag ringen, geef je handen net een extra touch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige ringen. Ik ben gek op ringen! Die tweede is echt prachtig! wat heb jij trouwens een leuke blog. Volgens mij volg ik je nog niet. Heb je ook bloglovin? Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben gek op ringen !
  vooral hele grote en opvallende ringen (:
  leuke ringen ook verder vooral die met de bloemen !
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen