zondag 25 november 2012

Zonder deze dingen zou mijn leven in de soep lopen || Eva

Ik ben een meisje die overal lijstjes van maakt en planningen enzo. Zonder die dingen zou mijn leven in de soep lopen hahaha. Nee maar echt serieus het zou dan echt een puinhoop zijn! Vandaag laat ik dingen zien die ik echt nodig heb om van mijn (meestal) leuke leventje niet een puinhoop te maken.

Hierboven zag je hem ook al even, mijn things to do today boekje, ik kocht hem een tijdje terug al en nu  vond ik hem weer en ik vind hem toch wel heel fijn. Ik schrijf er op wat ik allemaal moet doen die dag en echt, ik zou alles vergeten als ik het niet deed, eerst schreef ik het gewoon op een blaadje maar dit boekje werkt wel wat fijner! Dan mijn agenda, vroeger deed ik nooit zoveel met een agenda, ja ik schreef m'n huiswerk erin maar verder?  Nu schrijf ik er werkelijk alles in, als ik met vriendinnen, extra trainingen, trainen geven enzovoort. Mijn agenda staat elke week weer bomvol maar ik hou van hem. Ik heb trouwens de agenda van blond en hij is echt fijn!Weet iemand hoe het komt dat deze foto zichzelf draait? Maarja, dit is mijn zelfgemaakte prikbord waar elke week een planning voor huiswerk opzit plus wat notitiebriefjes met dingen die ik moet onthouden. Echt heel handig!

Dan dit mapje. Eerder lagen alle blaadjes die ik kreeg op school onderin m'n tas, helemaal opgepropt en gekreukeld in mijn tas te vergaan. Totdat we een leraar kregen die het niet zo grappig vond dat ik telkens mijn blaadjes kwijtraakte. Ik bedacht om een snelhechter mee te nemen en daar alle blaadjes in te doen, en ik zal zeggen; het werkt echt fijn maar je moet niet vergeten om het mapje mee te nemen natuurlijk!


En als laatste mijn grote lijstjes boek. Ik heb de voorkant zelf gemaakt omdat hij eerst saai was. In dit schrift/boek maak ik allemaal lijstjes, en echt geloof me, dit werkt fijn. Ik heb er van alles in staan. Wat ik nog moet kopen voor sinterklaas, wishlist, ideetjes voor dit blog enz. Echt een aanrader.


Hebben jullie zonder zulk soort spulletjes ook een probleem of kunnen jullie prima zonder? En hebben jullie verder nog tips aan mij? En wat willen jullie graag nog een keer zien op miss beautiful? Laat het weten in de comments! ♥2 opmerkingen:

  1. Wat leuk haha! Ik zou nu ook niet meer zonder mijn to-do boekje kunnen hoor haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel! Ik maak zelf ook altijd voor alles een lijstje, alleen ben ik dan nog wel zo ongeorganiseerd dat ik die ook allemaal kwijt raak. Tegenwoordig hou ik daarom al mijn lijstjes bij op mijn mobiel, dat werkt wel echt handig! xx

    BeantwoordenVerwijderen