dinsdag 28 mei 2013

Just talk || Maria

We hebben heel lang niet geschreven, ik vraag me soms wel af of we de blog moeten houden. We hebben vaak een paar weken wanneer we ons echt aan ons schema houden van om de dag. Maar het lukt ons gewoon niet om het daarna nog vol te houden. We vinden het wel weer heel leuk om te doen en willen eigenlijk niet stoppen. Wat vinden jullie? En hebben jullie nog tips om te zorgen dat we beter plannen waardoor we om de dag een stukje er op kunnen zetten en dat ook echt volhouden?
In dit stukje ga ik even bij praten. Ik heb al heel lang niet geschreven. Dit word echt zo'n random post, met van alles en nog wat. 

Reliquary
Is het bij jullie ook zo dat de leraren al sinds de meivakantie zeuren over dat je nog maar een paar weken hebt. Je moet je nu bewijzen. Bij ons is het zo dat we nu erg ons best willen doen, als we volgend jaar nog vwo willen blijven doen. Omdat we volgend jaar naar de bovenbouw gaan, nouja bij ons is de derde de bovenbouw. Dan krijgen we allemaal andere leraren die ook heel anders les geven. Dus die leraren van nu zitten volgens mij allemaal te stressen. We hebben nu nog 3 weken les en dan nog 3 rommel weken. Maar ze geven in die laatste week zo belachelijk veel toetsen op. Dat we nu echt super veel moeten leren, ik sta gelukkig voor niks onvoldoende en ga ook wel over. Maar ik ben school nu echt heel erg zat. Helemaal als het zoals vandaag best mooi weer is waar ik liever buiten in het zonnetje zit.
         Insanity at its best.
Met Pinksteren ben ik op een super leuk en gezellig kamp geweest. Het was jammer genoeg niet echt lekker weer, waardoor het soms echt heel koud was dat we gewoon voor de verwarming moesten zitten. Ze hadden ook een heel zeskamp in elkaar gezet met allemaal spelletjes waarbij je nat werd. We hebben toen maar een regenpak aan gedaan, omdat het anders echt te koud was. Zondag was het toen wel lekker weer. Toen hebben we ook buikgeschoven in onze bikini wat misschien wel iets overdreven was, het leuke was dat je je daar nergens voor schaamde. Een vriendin en ik hebben in verschrikkelijke kleren en een mega grote rode mond voor clown gespeeld. Eigenlijk gingen we heel erg af, maar we werden tweede waar we toch wel trots op waren.
 Large

Toen ik op kamp was is m'n korfbalteam kampioen geworden, ik vond het toen best jammer dat ik er niet bij kon zijn. Ik dacht ook dat ze het al hadden gevierd. Maar het was wel heel leuk want toen ik terug kwam hoorde ik dat we het afgelopen zaterdag zouden vieren. Omdat we toen ook nog een wedstrijd moesten spelen. Het was echt hartstikke gezellig, maar ook wel jammer want volgend jaar komen we waarschijnlijk allemaal in een ander team. En dat was ons laatste ding samen als team.

Ik merk dat bloggen nu steeds beter gaat dan in het begin, toen moesten ik echt super lang gaan zitten voor een stukje. Het gaat nu allemaal wat makkelijker dan toen. Ik hoop dat we het nu echt kunnen oppakken en dan ook niet voor twee weken. Dat we echt gewoon tegen jullie kunnen zeggen dat er om de dag een stukje opkomt.
The styletographer: How to deal with media and beauty pressure

Dit was weer even een update van mezelf. Het was niet heel persoonlijk meer gewoon even vertellen wat er de laatste tijd gebeurt is, vinden jullie dit leuk of heb je toch liever iets anders? Liefsxx

Bron foto's: weheartit


2 opmerkingen:

 1. Gewoon doorgaan natuurlijk! Ik heb soms ook moeite met posten, maar als ik dan een weekje later weer wat wil plaatsen ben ik altijd heel blij dat ik mijn blog niet verwijderd heb. Ik vind persoonlijke updates altijd wel leuk. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tuurlijk niet ophouden. Plan alleen de posts goed in van te voren, zodat jullie zich daar niet druk over hoeven te maken. Neem een avond en maak aan één stuk door artikeltjes.

  Trouwens... jullie zouden mee moeten doen aan mijn give-away :D!
  Je kunt een shambala armbandje winnen t.w.v. € 80.- Iets voor jullie?

  Xoxo

  Caroline
  www.pickmeanoutfit.com

  BeantwoordenVerwijderen