zaterdag 30 maart 2013

Happy easter || Eva

Heyy allemaal, zoals jullie misschien al wel hebben kunnen zien ziet ons blog er totaal anders uit nu, misschien hadden jullie hier al wel gelezen dat we een beetje een nieuwe start gemaakt.  We vonden dat bij een nieuwe start ook een nieuwe lay-out hoort en die hebben we nu dus, het ziet er nu wat overzichtelijker en netter uit vinden we zelf. Wat vinden jullie? Vandaag is het pasen en ik maakte vrolijke paasnagels. Als je ze wil zien, klik op lees verder. 

Il_fullxfull.438344621_q113_large




Ik maakte deze leuke paasnagels:

















Het is een beetje slordig, ik weet het maar ik ben er niet zo super goed in dus voor mijn doen vind ik het nog best wel goed gelukt. Het is niet zo'n super moeilijke nail art maar wel heel leuk voor pasen!


















Je begint heel simpel met de basis, ik gebruikte deze kleurtjes. De duim, wijsvinger en pink maakte ik blauw met witte stipjes. De middelvinger maakte ik mintgroen want hier komt een haasje op. De ringvinger werd geel en daar komt straks een kuiken :)

















Eerst maak je met wit de vorm van het haasje en dat laat je drogen. Als het droog is kun je de oortjes een beetje invullen met roze. En met zwart kun je oogjes maken.

















Als laatste maak je het kuiken. Als de geel goed is opgedroogd maak je met wit een soort opengebroken ei aan de bovenkant van je nagel. Met oranje of iets donkerder geel maak je een snaveltje en met zwart maak je de oogjes. Nu is je nail art alweer klaar, nog wel even de randjes enzo schoonmaken en goed laten drogen en als je wil dan nog een topcoat. Wat vinden jullie van onze nieuwe lay-out en deze nail art? Liefs!

13 opmerkingen:

  1. ik vind je nailart superleuk! fijne pasen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knap gedaan hoor :)! Super!

    Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar je blog! Super leuk toch :)! Zou het leuk vinden als je mee zou doen!!

    Hele fijne pasen, liefs Rosie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa we doen graag mee! Kun je ons een mailtje sturen met wat we moeten doen? Ons email adres staat bij contact x

      Verwijderen
  3. Ik moet zeggen dat ik vandaag pas voor het eerst op deze blog ben, dus ik weet niet hoe de oude layout er uit zag, maar deze layout vind ik in ieder geval erg overzichtelijk :)
    Het mintgroen vind ik een leuke kleur voor de lente :)

    BeantwoordenVerwijderen