zaterdag 16 februari 2013

Verveling/vakantie tips || Eva

Yesss, eindelijk heb ik vakantie! Ik was er echt aan toe! Ik was echt helemaal klaar met school. Bij sommigen onder ons zit de vakantie helaas al weer op maar ik heb nog een hele week te gaan :) Mijn hele vakantie week zit eigenlijk al weer bijna vol gepland met allemaal leuke dingen maar toch zet ik vandaag wat leuke verveling tips hier. Voor als jullie je vervelen en ik heb ook nog wat lege daagjes. Maar ook handig voor als ik me op een ander moment buiten de vakantie verveel natuurlijk!

Tumblr_m0n9wc61be1qmuw0wo1_500_large

Tumblr_mdreax5sqe1r55rego1_500_large

- Hou een grote schoonmaak. Het is heel saai natuurlijk maar als je er eenmaal klaar mee bent is het heerlijk!
Zet een muziekje op, raam op een kiertje zodat je kamer even lekker kan luchten, verschoon je bed, stop alle slingerende kleren weer netjes in de kast, ruim je bureau netjes op en de rest van je kamer ook. Nu even lekker een dweil en doekje door je kamer en heerlijk gewoon, een opgeruimde kamer. Probeer het nu ook netjes te houden zodat je niet over twee dagen weer opnieuw hoeft te beginnen.

Tumblr_mcoe9eohmz1rxdw7do1_500_large

- Slaapfeestje. Nodig je beste vriendinnen uit en laat ze blijven logeren. Super gezellig! Koop lekkere dingen, leg je kamer vol met matrassen, en laat die vriendinnen maar komen! Klets lekker de hele nacht door en have fun!

298134_239181279464517_156754311040548_614943_1565553424_n_large_large

- Ga lekker shoppen! Ik ga zelf maandag shoppen in Almere en ga dus ook naar de primark. Heb er echt super zin in! Als jullie een shoplog willen zien moeten jullie het hieronder maar even laten weten! Verder ga ik denk ik Almere zelf ook nog even in maar dat ligt een beetje aan de tijd.

Tumblr_lvpf1cwwoq1r60zhwo1_500_large

- Bak iets lekkers. Ik ga zelf zo een taart zoals hier boven maken als ik alles in huis heb. Kleurstoffen heb ik wel dus even kijken of ik nog cake mix heb. Als ik er een ga maken zal ik wel even kijken of ik een DIY van kan maken. Lijkt jullie dat leuk?

Dat waren mijn tips wel denk ik. Ik ga ze sws allemaal doen haha. Wat gaan jullie doen deze vakantie?

6 opmerkingen:

 1. Gewoon lekker niks doen, met vriendinnen afspreken en nog naar een musical.

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke tips! Mijn vakantie is al helemaal volgepland haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tips! Ik zou graag een DIY van de cake zien. :)
  Dankje voor je reactie op mijn blog, leuk dat je me volgt. Ik volg je al terug.
  xoxo Lana - A pretty world

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik HOU van bakken in de vakantie, dan heb ik daar eindelijk tijd voor :D

  BeantwoordenVerwijderen