zaterdag 17 november 2012

30 days challenge || Eva

Yeaaah, we hebben er een hele middag voor gezeten maar maria en ik hebben een 30 days challange gemaakt. We zijn echt best wel blij met het resultaat, we wouden graag een 30 days challange doen maar er niet een overnemen maar er één zelf maken! We gaan elke week een dag van de challange doen, dus eigenlijk hadden we het beter een 30 weeks challange kunnen noemen maar daar is het nu te laat voor hahahah.



Zo, hierboven zie je hem dan.  Wat een werk zeg, phoe, maar hij is af. Ik heb echt zin om eraan te beginnen maar helaas, Maria mag de eerste doen. Als alles goed gaat maakt Maria dus morgen of overmorgen een stukje over de eerste dag: Outfit of the day. Owjaa, sommige dagen staan er in het Engels en andere in het Nederlands. Waarom? Sommige dingen zijn gewoon leuker om te zeggen in het Engels te zeggen, ander in het Nederlands maarjaa, daar gaan we niet moeilijk over doen toch? 

Naast deze challange gaan we ook nog gewone stukjes schrijven hoor! Zo, nu heb ik alle informatie wel verteld denk ik... Owjaa, je mag natuurlijk deze challange overnemen maar laat het ons dan wel even in de comments, zodat we weten wie hem heeft.  

xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten